ZLATNA MEDALJA ZA NAŠU BORBU SA KOVIDOM

Na svečanosti povodom Dana grada u Bijeljini JZU Bolnica “Sveti Vračevi”  je i ove godine nagrađena  zlatnom medaljom “Knez Ivo od Semebrije” za izuzetan doprinos i nesebičan rad u vrijeme borbe protiv virusa korona. 

Nagradu je primio direktor prof. dr Zlatko Maksimović, koji se u ime svih nagrađenih zahvalio i uputio čestitke sugrađanima povodom Dana Grada.  

“Kada uložite veliki trud u poslu kojim se bavite i kada stignu ovakva priznanja, dobijete  novu energiju i elan, jer je to znak da ljudi cijene to što radite. Vjerujem da svi nagrađeni dijele moje mišljenje. Zdravstveni radnici su sve vrijeme bili jedinstveni u borbi protiv pandemije i mi ćemo se truditi i dalje, ako ne bolji, sigurno budemo jednako dobri”, rekao je prof. dr Zlatko Maksimović, direktor Bolnice “Sveti vračevi”.

Zahvalnica Grada Bijeljina uručena je i infektologu bijeljinske bolnice dr Aleksandri Radojčić za učinjeno lično djelo, boreći se za živote i zdravlje svakog čovjeka u vrijeme teške epidemiološke situacije izazvane virusom korona i hirurgu dr Milanu Todoroviću, za doprinos u razvoju laparoskopske hirurgije u Bolnici “Sveti vračevi”.